Telefoon +31(0)40 2905103

Wat is perbit.insight?

Geen software, geen updates, geen verouderde systemen, geen onderhoud! Werken op externe, goed beveiligde servers, met automatische, dubbele back-up. Uw werkplek is waar u op dat moment bent, … 24/7! Ideaal met de huidige flexibele arbeidsvoorwaarden, flexwerkers en veranderende managementtaken. En alles volgens een transparant prijsmodel, dus nooit verrassingen achteraf over vage ‘flexibele kosten’! Dát … is perbit.insight!

35 jaar ervaring in software ontwikkeling
perbit biedt al ruim 35 jaar software waarmee u uw administratieve lasten beperkt en de kwaliteit van uw processen verbetert. We ontwikkelen, implementeren en beheren integrale (maatwerk) HRM & payroll oplossingen. Hiermee kunnen we u en uw klanten optimaal ondersteunen. Tegen een zo laag mogelijke prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit!

De belangrijkste innovatie van onze – op webtechnologie gebaseerde perbit software – is de volledig geïntegreerde realtime payroll en in-service-salarisverwerking, maar ook het gedigitaliseerde medewerker- en salarisdossier, de handige interactieve multisight weergave en de uitgebreide zoekfuncties zijn uniek in het geheel van oplossingen.