Wat klanten zeggen ...

Vanaf het eerste uur werken wij al met perbit en samen met de experts uit het team van perbit. En dat heeft ons geen windeieren gelegd.
We hebben samen met het perbit-team onze HRM- en salarisverwerkingsprocessen volledig gedigitaliseerd. Hierdoor hebben we niet alleen op de directe kosten bespaard, maar ook op onze operationele kosten. Medewerkers, managers en onze accountants hebben altijd direct de gewenste informatie voorhanden in de digitale dossiers.
Transparantie ten Top en geen discussies meer over verlof, declaraties of salaris want iedereen heeft zijn verantwoordelijkheid in het proces en is direct geïnformeerd. “Dat onze samenwerking nog maar lang mag duren!”

Bart Jansen

Eigenaar en Algemeen directeur Service Bureau Jansen B.V.

Wij zijn vanaf de start van perbit in Nederland, naar volle tevredenheid, klant bij perbit. Bij perbit wordt altijd meegedacht, waarbij de belangen van de betrokken partijen op een juiste wijze gewogen worden. Ik kan met al mijn vragen bij het perbit-team terecht en wordt vriendelijk en deskundig geholpen.

Perbit is voor mij en mijn klanten super efficiënt en gebruiksvriendelijk. Via pc, tablet of Smartphone kunnen we altijd bij de benodigde gegevens. Ik ben nog nooit teleurgesteld.

Wil Wouterse

Eigenaar en directeur Wouterse & Blatter belastingadvies & administratiekantoor

Toen ik de perbit oplossing voor het eerst gepresenteerd kreeg, zag ik meteen de cruciale elementen van een “disruptive” innovatie. Hogere performance voor lagere kosten. En dit in een salaris administratie markt waar zo’n oplossing hard nodig is en er lang op heeft moeten wachten. Vandaag wordt er simpel weg te veel betaald voor minder.

Het is daarom een kwestie van tijd voordat perbit de HRM en Payroll markt op zijn kop gaat zetten. Met service geleverd door een zeer klantgericht perbit team, die altijd klaar voor je staan.

Karl McGoldrick

Eigenaar en Algemeen directeur Innflect B.V.

Ik moet zeggen dat je met perbit een fantastische tool hebt ontwikkeld, zeker voor startups. We kunnen onze eigen loonadministratie runnen, en ons werknemersbestand uitbreiden zonder dat we daarvoor HR-capaciteit moeten inhuren, en dat maakt onze operatie zeer effectief en flexibel. Ik heb een aantal andere ondernemers al gewezen op perbit, en zal dat in de toekomst zeker blijven doen!

Hein Weijdema

CEO Cevap B.V.

Op advies van Leo hebben we perbit ingezet binnen ons bedrijf. En voor dat advies zijn we hem nog altijd dankbaar. We hadden al een goedkoop salarispakket maar met perbit.insight hebben we alleen al op de abonnementskosten zo’n 60% kunnen besparen. En dan krijg je er ook nog alle HRM functionaliteit bij waardoor we nooit meer vragen hebben over het salaris, vergoedingen, declaraties, verlof en verzuim. Alles wordt door onze medewerkers zelf verwerkt en conform de gemaakte afspraken door perbit geleverd via mail en in de diverse dossiers geplaatst. Met perbit hebben we geen omkijken meer naar onze HRM en salarisverwerking en kan ik mijn focus houden op de business.

Henk Eggens

Eigenaar en algemeen directeur Telepage B.V.