Wat is perbit

Perbit is de specialist op het gebied van salarisverwerking & HR-registratie software. Volledig geïntegreerd real-time salarisverwerking en 24/7 beschikbaarheid van salaris- en medewerkersdossier in één pakket.
De belangrijkste innovatie van onze software is de volledig geïntegreerde realtime payroll en in-service-salarisverwerking, maar ook het gedigitaliseerde medewerker- en salarisdossier, de handige interactieve multisight weergave en de uitgebreide zoekfuncties zijn uniek in het geheel van oplossingen.

De perbit.nl APP – Realtime en functie-selectief
Uniek aan deze app is de functie gerelateerde toegangsmogelijkheid; van DGA, management tot HR-personeel. De app is zeer gebruiksvriendelijk en levert je 24/7 realtime informatie op HR en payroll gebied. Omdat perbit al alle gemakken in zich heeft, zijn deze uiteraard in de app meegenomen. Declaraties indienen en direct en gemakkelijk je uren registreren en controleren, loonstroken en jaaropgaven inzien, reserveringen aanvragen en je gegevens wijzigen, het is geen probleem met de unieke perbit.nl app.